|
|
|
|
LEADER |
01372nam a2200241 4500 |
001 |
87573 |
005 |
20191006202523.0 |
008 |
050926s2001 xr |||||||||||||||||cze d |
020 |
|
|
|a 80-7249-125-3 :
|c 249.00 Kč
|
040 |
|
|
|a UOG510
|b cze
|
080 |
|
|
|a 641.5
|2 h
|
080 |
|
|
|a 641.5
|2 h
|
080 |
|
|
|a 64
|2 h
|
100 |
1 |
|
|a Faktor, Viktor
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a 100 nejzajímavějších kuchyní z celého světa /
|c Viktor Faktor
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Columbus,
|c 2001
|
300 |
|
|
|a 107 s., fot.
|
653 |
|
|
|a kuchařky (knihy)
|a recepty
|a zajímavosti
|a pro mládež
|a mezinárodní
|a kuchařské
|a svět
|a vaření
|a světová
|a kuchyně (kulinářství)
|a jídla
|a příprava
|a mezinárodní kuchařky
|a kuchařské předpisy
|a jídlo
|a světové
|a kuchyně
|a národní
|a kuchařství
|a země
|a speciality
|a předpisy
|a oblasti
|a suroviny
|a maso
|a ovoce
|a zelenina
|a plody moře
|a tradice
|a historie
|a pokrmy
|a zvyky
|a koření
|a národy
|a těstoviny
|a moučníky
|a polévky
|a přílohy
|a krémy
|a dezerty
|a drůbež
|a krabi
|
910 |
|
|
|a UOG510
|
999 |
|
|
|c 87573
|d 87573
|
993 |
|
|
|0 0
|1 311205902828
|6 VS_641_500000000000000
|9 114124
|a 224.10
|c 5902828
|d 2005-09-26
|e 0
|f HELVIKOVIC
|g 641.5
|h 249.00
|l ZAMBERK
|n 0
|o VS
|r 2023-01-27
|t 5
|y KN
|i Ambros
|j 60/05
|
993 |
|
|
|0 0
|1 311205902974
|6 VS_641_500000000000000
|9 114126
|a 224.10
|c 5902974
|d 2005-09-29
|e 0
|f ZAMBERK
|g 641.5
|h 249.00
|l ZAMBERK
|n 0
|o VS
|r 2020-05-25
|t 5
|y KN
|i Ambros
|j 67/05
|